#dikkeaanrader! Wil je jezelf echt leren kennen en weten waar je krachten en zwaktes liggen en hoe je die kunt gebruiken in je werk? Deze profielschets-test van Dropbox en Lumina is niet alleen super nuttig voor marketeers, maar ook als je ander werk doet en in teams werkt.

De test duurt ongeveer 12 minuten om in te vullen en je krijgt een volledig gepersonaliseerde analyse in pdf op basis van psychologisch onderzoek met de Big 5 en het werk van Carl Jung. En trust us, we hebben hem zelf ook doorlopen en staan nog te kijken van hoe concreet en specifiek de resultaten en adviezen zijn.

Kleine heads-up: je kunt niet met een openbaar mailadres (gmail, hotmail) gebruik maken van de test en je dient een account aan te maken en wat info in te vullen. Maarrrr.. we hebben wel eens veel minder gekregen voor het verschaffen van info. Laat je er niet door uit het veld slaan en doe er je voordeel mee!

Ga naar de Personality Test!